8. maaliskuuta 2011

Ikuisuus projekti

Näin keväällä on taas aika vartalon muokkauksen. Mulla ei varsinaisesti ole tarvetta laihduttaa tai pudottaa painoa, mutta pieni kiinteytys on aina paikallaan. Tavoitteena olis semmonen atleettinen vartalomalli. Ei nyt ihan lihaksikas, mutta timmi kuitenkin. Vatsalihakset ois kiva saada vähän näkymään, mutta saa nähdä miten käy. Tällä kertaa olen kuitenkin panostanut sen verran, että olen haalinut kasaan mukavan määrän erilaisia liikuntavälineitä.
Veljeltäni lainassa (pöllitty) oleva kuntopyörä auttaa sopivasti lämmittelyssä. 15 min Salkkareita tuijotellessa tuo mukavasti hien pintaan. Äitiltäni saatu "voimarengas" rintalihaksia varten ja yhden kilon painot lähinnä kiinteyttämistä varten. Nuo Reebokin TrainTone lenkkarit oli pakko-ostos kun sain joulun alla 30%-alennuskupongin Intersporttiin ja olin jo kaipaillut uusia lenkkareita. Ne taisi olla vieläpä alennuksessa niin hintaa näille kertyi joku reilu 70 euroa.
Nyt olen kuitenkin ottanut tämän kevään vartalonmuokkaus-projektin sen verran tosissani, että päätin tilata netistä itselleni Zumba DVD:t. En ollut koskaan sitä vielä kokeillut, kunnes tänään pääsin harjoittelemaan Zumban perusliikkeitä.
Aluksi lantion keinuttelu tuntui hieman hankalalta ja kankealta. Päätin kuitenkin katsoa vielä miltä Zumba 20 min Express näytti ja pääsinkin yllättävän hyvin vauhtiin. 20 minuuttia lantion keinuttamista todella alkoikin tuntumaan vatsassa ja luultavasti huomiselle on luvassa kipeitä vatsalihaksia.
Aloittelen tämän kroppa kuntoon kesäksi-projektin pikku hiljaa 3 kertaa viikossa tahdilla ja kun kevät alkaa pian sulattelemaan lumia, aloitan pyöräilyn ja alan kehittämään kuntoani juoksemalla. Juoksu ei ole koskaan ollut vahvuuteni polvieni takia, mutta yritän kuitenkin parhaani. Lihaksia pitäisi tulla ainakin sen verran, että ne kestäisi vielä pitemmälle syksyyn asti sillä kaiken uurastuksen kruunaa Kreetan matka tyttöporukalla. Siellä sopii sitten esitellä trimmattua vartaloa lemppari bikineissä.
Dieetit eivät pahemmin sovi minulle, koska en halua mielelläni kieltää itseltäni mitään makuelämyksiä. Tänään kokeiltiinkin ukon kanssa tehdä kiinalaista paistettua riisiä.
Tosi helppo ja nopea ruoka ja sitä on helppo muokata oman maun mukaan. Pääasiassa pohjustana tässä on kananmunaa ja riisiä. Me lisättiin tällä kertaa pelkästään pakasteesta löytynyt jämä pussi chinese Wok vihanneksia ja maustettiin sitä suolalla ja mustapippurilla. Hyvää tuli! Tähänhän voi myös lisätä vaikkapa kalaa tai katkarapuja tai vaikka makkaraa, mitä nyt kaapista sattuu löytymään. Mutta se ei välttämättä edes tarvitse mitään lihaa.

Tällaista tällä kertaa. Huomenna vois kokeilla vaikka karjalanpiirakoiden leipomista. Nam nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti