19. maaliskuuta 2011

Muoksintaa

Noniih, nyt on saatu blogiin vähän uutta ilmettä. Tein tuohon tuommoisen aatoksistani muotoutuneen taustakuvan. Ei kovin ihmeellinen, mutta ompahan nyt jotain muuta kuin noita valmiskuvia mitkä on kaikkien valittavissa.

Eilen tosiaan tuli "vähän" shoppailtua kaiken näköistä. Oltiin siis alunperin menossa katsomaan ukolle uutta hupparia kun hän lähtee ens viikonloppuna kahdeksi viikoksi Saksaan. Kyllä me yksi hupparikin löydettiin ja sen lisäksi vielä kolme t-paitaa. Sen jälkeen sitten eksyttiinkin Anttilan keskusvaraston tyhjennys-tarjouksien sekaan.
 Näitä lähdin hakemaankin, kun edelliset oli jo niin vähissä. Ripsarinkin ostin. Max Factorilta joku False Lash Effect Mascara.
 Nämä ostin Seppälästä. Tais olla vaan 7,95€
 Löysin Anttilasta just sopivan kokoisen pikkulaukun 12€
 Anttilasta ei vaan voi poistua ilman hirmuista kasaa halpoja leffoja!

 Nämä suloiset Octo-pyyhkeet löytyi Anttilasta vai 3,99€/kpl

Nämä ostin hetken mielijohteesta. Leggingsit vain 4€

Ja kaiken tämän lisäksi vielä suihkusaippuoita ja hammastahnoja(3€/4kpl, ei tarvi vähään aikaan ostaa) ja ties mitä ihmeellistä. Citymarketista ostettiin vielä vähän ruokaa ja namusia leffailtaa varten. 

Tänään pitäis ehtiä taas tekemään kaikkea. Inhoan aikataulutettuja viikonloppuja, mutta minkäs teet. Vielä neljä viikkoa talvilomaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti