19. maaliskuuta 2011

Siellä täällä

Eilen tehtiin tosi hyvää makaronilaatikkoa ja leivottiin me taas hetken mielijohteesta niitä karjalanpiirakoitakin. Tällä kertaa ne onnistui täydellisesti kun tehtiin sen vanhan ohjeen mukaisesti niitä.
Tehtiin vaan puolikas taikina, kun niitä ei meinaa jaksaa syödä kaikkia kahdestaan. Tietystihän niitä voi pakastaa, mutta saatiin nyt ihan mukavasti 10 kpl isoja piirakoita puolikkaasta taikinasta. 
Leipomisen jälkeen vielä siivosin kaikki paikat ja tein Zumba Flat abs-ohjelman. Suihkun jälkeen oli mukava vaan lysähtää sohvalle katsomaan Idolsia.

Tänään me käytiin shoppailemassa Jumbossa. Käytiin Anttilassa ja Citymarketissa ja ostettiin tavaraa varmaan kaikkia mahdollisia tarjouksia hyväksikäyttäen. Meni taas parisen sataa euroa, mutta kyllä me saatiin kaikkea kivaakin. Laitan huomenna vähän jotain kuvia ostoksistani. Olen vähän pettynyt kun minun Nelly.com tilaukseni ei ole vielä tullut, mutta onneksi sain vähän lohduketta siksi aikaa :)

Meille tuli tänään taas eräs vanha ukkeli hoitoon. Tämän Jackrusselivanhuksen isäntä ja emäntä ovat lomamatkalla, joten hän viettää nyt meillä tämän viikonlopun.

Onneksi se suurimmaksi osaksi vain nukkuu, ettei se edes tajua ikävöidä emäntänsä perään.

Huomenna olisi tarkoitus vähän muokata tämän blogin ulkoasua. Jos vain suinkin ehdin. Huomenna on vähän kiireinen päivä, mutta yritän ehtiä aamulla säätämään jotain.

Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti