6. maaliskuuta 2011

Laiskiainen Laskiainen
Laskiaisen kunniaksi nautittiin laskiaispullia ja laiskoteltiin. Nyt on kyllä herkuteltu taas ihan olan takaa. Serkku kävi kylässä, joten pitihän sitä suklaakakkuakin vielä tarjota.
Laitettiin tänään osa siemenistä esikasvatuskuppeihin, kunnes multa loppui kesken. Huomenna haetaan lisää multaa ja kuppeja. Eipä tässä oikeen sen kummempaa kerrottavaa ole.

Ai juu, katottiin eilen tosiaan se Paranormal Activity 2. Yllätyin kuinka hyvin se onnistui säikäyttelemään ykkösosan tapaan, vaikka tavallaan tiesi mitä oli tulossa. Ensimmäinen osa toi jännitystä todentuntuisuudellaan. Näyttelijät olivat täysin tuntemattomia ja elokuvan tyyli oli pitkästä aikaa jotain uutta. Tässä jatko-osassa mua alkoi heti ensimmäisenä häiritsemään se, että yksi naispääosista oli jo Sons of Anarchystäkin tutuksi tullut Sprague Grayden. Mutta pian kun jo totuin hänen hahmoonsa, aloinkin jo seurata elokuvaa kädet hiestä märkänä. Loppuen lopuksi kyllä tykkäsin paljon. Jotenkin mulla on sellainen fiilis, että kolmas osa on vielä tulossa.

Mutta nyt Idolsin pariin  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti